23.3.15


Από τη σημερινή εκδήλωση για το βιβλίο μου Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ καρδιάς:

-Στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κυρία Έλια Καράλη και τα μέλη για την τιμητική πρόσκληση.
-Στη διευθύντρια των Εκδόσεων Ψυχογιός και μητέρα, κυρία Αγγέλα Σωτηρίου που μίλησε για μένα με εξαιρετικά τιμητικά λόγια.
-Στη Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Άλντα Αλεξανδρή και τον Σύλλογο Διδασκόντων για το καλωσόρισμα και τη συμβολή... στην οργάνωση της εκδήλωσης.
-Στη μουσικοπαιδαγωγό-φλαουτίστα, κυρία Δέσποινα Αρθούνα, που πλαισίωσε μελωδικά και αφηγηματικά την παρουσίαση, διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο.
-Στην κυρία Άννα Κώτση, άνθρωπο που υπηρετεί τον χώρο του βιβλίου με λογισμό και όνειρο, για την οργάνωση της εκδήλωσης.
-Στο βιβλιοπωλείο Πρόφη που διέθετε τα βιβλία μου.
-Στους μικρούς μου φίλους, αναγνώστες-μαθητές του Σχολείου που ήρθαν στην εκδήλωση, ιδιαιτέρως στον Γιώργη, μαθητή της Α' τάξης που δραματοποίησε σκηνές από τη ζωή του Θεόφιλου.
-Στους μαθητές μου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας που παραβρέθηκαν.
-Τέλος, στις Εκδόσεις Χριστάκη, για την αισθητική έκδοση του βιβλίου και την υποστήριξη των εκδηλώσεων παρουσίασης σε όλη την Ελλάδα.


 Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε βιβλίο στο σχολείο μας κι ήταν για μας ιδιαίτερη τιμή όσο και ευχαρίστηση που επρόκειτο για ένα από τα δικά σας βιβλία, κύριε Κατσέλη!
Ο θησαυρός του Θεόφιλου είναι πολύ ιδιαίτερο βιβλίο που απευθύνεται τόσο στα παι
διά - ο 7χρονος Γιώργης το λάτρεψε όπως διαπιστώσατε και μόνος σας σήμερα, και μάλιστα ζήτησε κι απόψε να το ξαναδιαβάσουμε πριν πάει για ύπνο - όσο και στους μεγάλους - έμαθα πολλά πράγματα που δε γνώριζα διαβάζοντας το βιβλίο σας και γι'αυτό ευχαριστώ ξεχωριστά...
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα κοντά μας με την επιθυμία ανοιχτή για γνώση! Ευχαριστούμε με τη σειρά μας την κυρία Αρθούνα (μας ταξίδεψε η ερμηνεία του Ερωτόκριτου από το φλάουτό της, όσο και η αφήγηση από το βιβλίο σας)... Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην κυρία Άννα Κώτση, χωρίς τη βοήθεια της οποίας δε θα είχε πραγματοποιηθεί η παρουσίαση...
Προσωπικά σας ευχαριστώ κύριε Κατσέλη που μας συστήσατε το Θεόφιλο και το έργο του και περισσότερο ακόμη για τη χαρά στα πρόσωπα των παιδιών μου, της Έρικας και του Γιώργη, που κράτησε ως και την ώρα που έπεσαν απόψε για ύπνο...
Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε στο σχολείο μας και πάλι όταν θα έχουμε στα χέρια μας και το επόμενο βιβλίο της τριλογίας Θεόφιλος-Παπαδιαμάντης-Μακρυγιάννης…
Με εκτίμηση,
Έλια Καράλη-Ραδίτσα
(Ταμίας του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς)














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου