6.3.12


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 


Ο Γιώργος Κατσέλης επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου. Οι μαθητές της Δ' Δημοτικού που είχαν επεξεργαστεί το παραμύθι Η δέκατη τρίτη θεά και τα κλεμμένα γλυπτά (Εκδόσεις Ψυχογιός), με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Μαστρογιωργάκη Δήμητρας και Σφακιανάκη Μαρίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον συγγραφέα, να εκφράσουν τις εντυπώσεις και να θέσουν τις ερωτήσεις τους. Ακολούθησε οπτικοακουστική δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου από τους μαθητές της ΣΤ2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας που έγινε με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Κωνσταντίνας Παναγιωτοπούλου και Εύης Χλωρού. Η προσπάθεια των παιδιών να αποδώσουν το παραμύθι με το λόγο και το σώμα τους ήταν εξαιρετική και δίκαια κέρδισε τα χειροκροτήματα όλων όσων την παρακολούθησαν.

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ στις 23:58 0 σχόλια 

22.2.12Το καινούριο blog του εξαίρετου συνάδελφου Νίκου Μακροδήμου.

Για ενημερωμένους και "ψαγμένους" εκπαιδευτικούς.

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ στις 00:07 0 σχόλια 

9.2.12
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης στο πλαίσιο του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου επισκέφτηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012. Οι μαθητές της Τρίτης Δημοτικού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Τσιλούνη Ιωάννας, Χαστά Δέσποινας, Κουφοπούλου Μαρίας και Μπεκίρη Ιουλίας, είχαν επεξεργαστεί βιβλία του συγγραφέα, προσεγγίζοντας εικαστικά και θεατρολογικά το έργο του. Η επίσκεψη ολοκλήρωσε την επεξεργασία μέσα από την οπτικοακουστική παρουσίαση από τον συγγραφέα του βιβλίου του Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΛΥΠΤΑ (Εκδόσεις Ψυχογιός). Ξεχωριστή όσο και ενθουσιώδης ήταν η συμμετοχή των παιδιών στη δραματοποίηση εικόνων από το βιβλίο. Στο χαιρετισμό του ο διευθυντής Χρήστου Κυριάκος ευχαρίστησε τον συγγραφέα, τονίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα του μαθήματος της Φιλαναγνωσίας στο δημοτικό σχολείο.Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ στις 23:56 0 σχόλια 

8.2.12ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ


4ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, 13231

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12.30
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Τσιλούνη Γιάννα

Τηλ. Σχολείου: 2105015408


1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Κρήτης 77, Νέα Ιωνία, 14231

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 11.45
Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Σφακιανάκη Μαρία, Μαστρογιωργάκη Δήμητρα

Τηλ. Σχολείου: 2102799583


12ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου

Αεροπόρων 21, Παλαιό Φάληρο, 17563

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, ώρα 12.30
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Μουρίκη Άντζελα

Τηλ. Σχολείου: 2109402572  

Η δέκατη τρίτη θεά και τα κλεμμένα γλυπτά”
στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης.


Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Κατσέλης προσκλήθηκε από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του μαθήματος της Φιλαναγνωσίας. Την πρώτη ώρα ο συγγραφέας μίλησε στους μαθητές της Πέμπτης τάξης για τη λογοτεχνία και δέχθηκε ερωτήσεις για τα βιβλία του. Η δεύτερη ώρα ήταν αφιρωμένη στο βιβλίο Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΛΥΠΤΑ των εκδόσεων Ψυχογιός. Τα παιδιά που είχαν επεξεργαστεί λογοτεχνικά το βιβλίο με τη βοήθεια των δασκάλων τους, παρουσίασαν αποσπάσματα μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση της ιστορίας. 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΜΨΩΝΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ VLEPO ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΡΙ
ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: (...ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ)
Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στον όμορφο και γεμάτο μελωδίες χώρο του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου βρέθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο Τρι το τριγωνάκι. Τα παιδιά του Ωδείου με τις δασκάλες τους κυρίες Γοργογιάννη, Μιχαλοπούλου και Τσολάκου τραγούδησαν το τραγούδι του Τρι και συμμετείχαν στη δραματοποιημένη αφήγηση της συγκινητικής ιστορίας από τον συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη. Στο πιάνο συνόδεψε η δασκάλα μουσικής αγωγής κυρία Εύη Χλωρού. Η ιδιοκτήτρια κυρία Βάσια Γοργογιάννη είχε ετοιμάσει ζεστή φιλοξενία, προσφέροντας γλυκά στα παιδιά, στους γονείς και σε όλους τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου στους μικρούς φίλους του Τρι.


Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στην παιδική βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Χαλανδρίου ταξίδεψε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ για να τραγουδήσει με τους μικρούς του φίλους το τραγούδι της αγάπης. Τα παιδιά που βρέθηκαν στη βιβλιοθήκη έπαιξαν το παραμύθι με την καθοδήγηση του συγγραφέα Γιώργου Κατσέλη και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με το τριγωνάκι. Η μουσικός Μαρία Στέλλα Ζεάκη ταξίδεψε παιδιά και γονείς στη λαϊκή μουσική παράδοση, παίζοντας ούτι και μπετίρ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπεύθυνη της παιδικής βιβλιοθήκης "Μίμης Βασιλόπουλος" κυρία Αγγελική Αθανασοπούλου και ο σύμβουλος επικοινωνίας των Εκδόσεων Τετράγωνο κύριος Δημήτρης Σταθόπουλος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΣΤΟ 13ο & 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας Γιώργος Κατσέλης επισκέφτηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 το 13ο και 21ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου της Δ' Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών. Η επίσκεψη έγινε κατόπιν πρόσκλησης των Συλλόγων Διδασκόντων στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικου bazaar και έκθεσης βιβλίου που διοργάνωσαν τα δυο συστεγαζόμενα σχολεία. Ο συγγραφέας μίλησε για τα βιβλία του και την Παιδική Λογοτεχνία, δέχτηκε ερωτήσεις από τα παιδιά και ξεναγήθηκε στο χώρο της πρότυπης βιβλιοθήκης από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κυρία Τούλα Παπαδοπούλου. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και οι ερωτήσεις που έθεσαν καίριες. Ο Γιώργος Κατσέλης υπογράμμισε την αναγκαιότητα της προαγωγής της φιλαναγνωσίας που συμβάλλει στην αισθητική καλλιέργεια των μαθητών και στάθηκε στην ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων στον τομέα αυτό.Με δασκάλες των σχολείων. Πρώτη από δεξιά
η υπεύθυνη βιβλιοθήκης κυρία Τούλα Παπαδοπούλου.Με τη Διευθύντρια του 21ου Αγορίτσα Καραγεώργου
και τον Διευθυντή του 13ου Γιώργο Καραμουσούλη 

ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ MAG MAGAZINE
ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ"
(ΝΕΟ!!!) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟ INFOKIDSΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ-ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο Γιώργος Κατσέλης και το Τριγωνάκι του»

Ένα από τα ωραιότερα παιδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλία είναι αναμφισβήτητα Ο Τρι, το τριγωνάκι που έχει γράψει με πολύ μεράκι ο Γιώργος Κατσέλης και έχει συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Ο συγγραφέας που μετέτρεψε το παραμύθι του και σε θεατρικό δρώμενο ετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στον Δεκέμβριο για να παρουσιάσει το βιβλίο του στους μικρούς αναγνώστες, σε βιβλιοπωλεία, σχολεία και παιδικούς σταθμούς, να παίξει μαζί τους και να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 12.30
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Αεροπόρων 21, Παλαιό Φάληρο


Μια ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι μαθητές της Πρώτης και Δευτέρας Δημοτικού του 12ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου στον Τρι, το τριγωνάκι, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011. Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Ελένης Γιαννατσούλια, Κωνσταντίνας Σκουφίτσα, Ελένης Γιαννοπούλου, Άντζελας Μουρίκη και Βάσως Ευσταθίου τα παιδιά άκουσαν το παραμύθι, ζωγράφισαν του ήρωες, έδωσαν το δικό τους φανταστικό τέλος και φαντάστηκαν πώς είναι ο συγγραφέας. Η επίσκεψη του Γιώργου Κατσέλη ολοκλήρωσε την επεξεργασία του βιβλίου με τη θεατρική αναπαράσταση της ιστορίας από τα ίδια τα παιδιά. Ακολούθησε συζήτηση για τους ήρωες του βιβλίου και τη διαδικασία της συγγραφής ενός παραμυθιού. Στο τέλος όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα της αγάπης και φυσικά το τραγούδι του Τρι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις δασκάλες τους!!!

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 11.45
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Ρήγα Φεραίου 5, Νέα Ιωνία.
Τραγουδάει η παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας
Διδασκαλία: Εύη Χλωρού, Δασκάλα Μουσικής Αγωγής


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης στο πλαίσιο του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας. Οι μαθητές της Πρώτης Δημοτικού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Ελευθερίας Δημητρίου και Κωνσταντίνας Κρόκη, είχαν επεξεργαστεί το βιβλίο Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ, φτιάχνοντας υπέροχες χειροτεχνίες, ζωγραφιές και κατασκευές. Η επίσκεψη του συγγραφέα ολοκλήρωσε την επεξεργασία με τη δραματοποιημένη αφήγηση της ιστορίας. Η χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας με τη δασκάλα μουσικής κυρία Εύη Χλωρού έδωσε μια άλλη νότα στην εκδήλωση ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι του Τρι. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε σε όλους γλυκίσματα ενώ ο Γιώργος Κατσέλης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου στους λιλιπούτειους φίλους του.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΩΡΑ 12.00


Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ

συνεχίζει να σκορπίζει το μελωδικό του ήχο και να χαρίζει χαρά στα παιδιά. Αυτό το Σάββατο βρέθηκε στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου. Οι μικροί του φίλοι που βρέθηκαν εκεί πέρασαν μια δημιουργική ώρα με τον πιο τρυφερό χριστουγεννιάτικο ήρωα, έπαιξαν και τραγούδησαν τα κάλαντα της αγάπης.ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, Ώρα 18.00

Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ELEFSINA HOTEL
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 18.00
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 55 & ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
τηλ. 2105589700

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 11.45
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Κιλκίς 1, Νέα Ιωνία.
Τραγουδάει η παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας
Διδασκαλία: Εύη Χλωρού, Δασκάλα Μουσικής Αγωγής

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 12.30
13ο & 21 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αργοστολίου 18, Άγιος Δημήτριος

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 12:00
ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΜΙΜΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ"
Παλαιολόγου, Αβέρωφ και Σόλωνος, Χαλάνδρι, τηλ. 2106801654
Μουσική συνοδεία: Μαρία Στέλλα Ζεάκη

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 18:00
ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Αίθουσα Εκδηλώσεων, Παναγή Τσαλδάρη 10, Νίκαια, τηλ. 210 4278100

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, 18.30
Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 τηλ. 210.3217917
Μουσική συνοδεία: Μαρία Στέλλα Ζεάκη


Ο ΤΡΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΕΤΣ

Κάνετε κλικ στο αρχείοΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ.

Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο:


...και ένα όμορφο επιτραπέζιο παιχνίδι με το τριγωνάκι

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ
ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

         Η ΣΤ' τάξη του 50ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική μεταφορά του βιβλίου την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20.00, στο θεατράκι του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσία του συγγραφέα Γιώργου Κατσέλη. Τη διασκευή, σκηνοθεσία και οργάνωση του έργου είχε ο εκλεκτός συνέδελφος-συγγραφέας Νίκος Μακροδήμος. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους δασκάλους τους. 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 2011


4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
Περίπτερο Εκδόσεων Ψυχογιός
4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
Περίπτερο Εκδόσεων Μοντέρνοι Καιροί3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου ΔημητρίουΣύγχρονη Σχολή Αυγουλέα-ΛιναρδάτουΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 2010


Metropolis ΠεριστερίουΒιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, The Mall Athens
(Παίζει η δημοσιογράφος και μουσικός Μαρία Στέλλα Ζεάκη)
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, The Mall Athens
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, The Mall AthensΛύκειο Ελληνίδων-ΚολωνάκιΒιβλιοπωλείο Το Σπίτι του Σοφούλη, Λάρισα

Βιβλιοπωλείο Το Σπίτι του Σοφούλη, ΛάρισαΒιβλιοπωλείο Τετράγωνο, Άγιος Δημήτριος
Παιδικός Σταθμός Ονειροδρόμιο, ΔροσιάΤο αγγελάκι και το "τριγωνάκι"
Βιβλιοπωλείο Παιδεία, Λάρισα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου